Kaunis iho eliniäksi Environ-ihonhoitosarjalla

Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena, mutta sitä voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle päivittäin A-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka estävät A-vitamiinin hajoamista ihossa.

Katso Environ-hoitojen hinnat.

Environ-ihonhoitotuotesarjat:

Essential Skin Care

Essential Skin Care -tuoteperheeseen kuuluu kaikille sopivia, hyvinvoivan ihon perustuotteita ihonhoitoon.IhonportaittainenA-vitamiinihoito aloitetaan niistä.  A-vitamiinihoito aloitetaan niistä.
Essential Skin Care -tuoteperheeseen kuuluu kaikille sopivia, hyvinvoivan ihon perustuotteita päivittäiseen ihonhoitoon. Ihon portaittainen A-vitamiinihoito aloitetaan niistä.

Skin EssentiA® (oranssi)

Environ-ihonhoidon peruslinja palauttaa iholle sen perushyvinvointiin tarvitsemat välttämättömät ravinteet. Tuotteiden vahvuus ja teho kasvavat vähitellen, jolloin iho tottuu asteittain suureneviin aktiiviainepitoisuuksiin turvallisesti.
 

Essential Skin Care

Specialist Skin Care 

A-vitamiinin vaikutukset iholla

Ihon rakenne normalisoitu ja iho näyttää terveemmältä ja kuulakkaalta.
Solukerrosten määrä lisääntyy - pienet rypyt madaltuvat.
Melaniinin tuotanto tasoittuu.
Kollageeni- ja elastiinisäikeet paranevat.
Ihon hiussuoniston toiminta ja verenkierto paranevat ja ravinteiden kuljetus soluihin lisääntyy.
Talin tuotanto ja talirauhasten toiminta normalisoituu.

E-vitamiini

E-vitamiini on tunnetuin antioksidantti, joka inaktivoituu helposti valossa. E- vitamiini tarvitsee C-vitamiinia aktivoituakseen ja ollakseen tehokas ja suojatakseen A-vitamiinia UV-säteiden hajottavalta vaikutukselta.

C-vitamiinin vaikutukset iholla

Voimakas antioksidantti, joka suojaa A-, B12- ja B5 vitamiineja
Aktivoi E- vitamiinin antioksidantiksi
Parantaa kollageenituotantoa
Normalisoi melaniinituotantoa, käytetään pigmenttiläiskien hoidossa

Environ-ihonhoitosarjan tarkoituksena on palauttaa ihon normaali rakenne ja terveys lisäämällä iholle päivittäin sen tarvitsemaa A-vitamiinia. A-vitamiinina käytetään retinylpalmitaattia, joka on A-vitamiinin varastomuoto ja näin hyvin siedetty. Hoito aloitetaan hyvin miedolla voiteella ja A-vitamiinin määrää lisätään asteittain ihon tottuessa voiteeseen.

Environ-tuotteet on pakattu ilma- ja valotiiviisiin pakkauksiin, jotta vitamiinien tuoreus voidaan taata. Viimeinen myyntipäivä on painettuna jokaisen pakkauksen pohjaan. Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Environ-tuotteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Interactive-sarja

Interactive-sarjan tuotteita voidaan käyttää yhdessä muiden Environ-tuotteiden kanssa. Interactive-sarjan tarkoituksena on valmistaa iho muiden Environ voiteiden aktiivisesti vaikuttaville aineille tai tehostaa niiden vaikutusta.

Eye Make-Up Remover

Öljytön ja ihoa ärsyttämätön silmämeikinpoistoaine. Ei kuivata herkkää silmänympärysihoa. Sisältää ihoa pehmentävää honeybush-teeuutetta, joka on myös voimakas antioksidantti. Tuote on miedosti hajustettu ja sopii kaikille ihotyypeille.

Environ-ihonpuhdistustuotteet ovat mietoja, hellävaraisia ja tehokkaita. Ne auttavat ylläpitämään ihon luonnollista happoemästasapainoa eivätkä sisällä ihoa vahingoittavia voimakkaita kemikaaleja.

Aquatrol

Mieto esipuhdistusaine, joka poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti iholta ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet. Sisältää kasviöljyjä ja -uutteita sekä E-vitamiinia. Suositellaan normaalille, kuivalle tai herkälle iholle.

Cleansing Cream

Kevyt, mieto, vesiliukoinen ja saippuaton puhdistusvoide. Sopii kaikille ihotyypeille.

Cleansing Gel

Mieto ja vaahtoava kasvojen ja vartalon puhdistaja. Suositellaan erityisesti rasvaiselle ja akneiholle.

Super Moisturiser

Kosteusvoide, joka tukee ihon normaaleja suojamekanismeja. Pehmentää ihoa ylläpitämällä ihon normaalia rasvaisuutta. Suositellaan käytettäväksi kuivassa ilmastossa ja talviaikaan estämään ihon kuivumista. Ei sisällä aurinkosuojaa.

Claytech Masque

Suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ihoa ja samalla auttamaan ylimääräisen rasvan poistamisessa ihon pinnalta. Tehty turvallisimmista ihoa kosteuttavista aineista, mukaan lukien E-vitamiini ja mineraaliöljy. Naamio muodostaa ihon pinnalle ohuen läpikuultavan kelmun, joka voidaan jättää vaikuttamaan yön yli. Sopii kaikille ihotyypeille.

ENVIRON AVST (Advanced Vitamin Skin Therapy) - SARJA

Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST-sarjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn AVST-tuotteista.

AVST Eye Gel 15ml

Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

AVST 1 50ml

Environ AVST-sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

AVST 2 50ml

Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

AVST 3 50ml

Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu auringossa vaurioituneelle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut. AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

AVST 4 50ml

Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut

AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

AVST 5 50ml

Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Ionzyme C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

AVST A, C&E Body Oil 100ml

Erittäin hienojakoinen ja voimakas A-, C- ja E-vitamiiniöljy aurinkovaurioiselle vartalon iholle.

Body Cream 100ml

Vahva A-vitamiinivoide päivittäiseen käyttöön vartalolle ja käsiin. Suositellaan käytettäväksi Derma-Lac Lotion:in kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Masque Citrique

C-vitamiininaamio kotikuorintaan. Tuote on pakattu kahteen erilliseen pakkaukseen, joiden sisältö sekoitetaan ennen käyttöä C-vitamiinin tuoreuden ja tehon takaamiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti karhealle, auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle.

Ionzyme Focus Hydrating Serum 30ml

Hyaluronihapposeerumi kuivalle, auringossa vaurioituneelle iholle ja hienoihin ryppyihin. Lisää ihon kosteutta ja volyymiä tehokkaasti. Parhaat tulokset saavutetaan Cosmetic Focus CIT:in tai Roll-CIT:in käytön kanssa.

Ionzyme Focus Frown Serum 20ml

Otsa- ja silmäryppyihin suunniteltu kevyt ja öljytön, kolmen peptidin seerumi, joka vähentää lihastoimintaa ja madaltaa hienoja ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saavutetaan Cosmetic Focus CIT:in tai Roll-CIT:in käytön kanssa.

B-Active -sarja

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

Sebutrol 100ml

Kevyt, öljypohjainen esipuhdistusaine, joka liuottaa ylimääräistä rasvaa ihohuokosista ja estää finnien muodostumista. Teepuuöljy auttaa vähentämään tulehdusta.

Sebuwash 100ml

Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoa.

Sebutone 100ml

Keskivahva maitohappoa, salisyylihappoa ja teepuuöljyä sisältävä kasvovesi. Maitohappo madaltaa ihon happamuutta ja kosteuttaa ihoa. Pieni määrä alkoholia auttaa poistamaan iholta ylimääräistä rasvaa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä ihoon.

Sebugel A 30ml

Mieto A-vitamiinigeeli sisältäen teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Erityisesti tulehtuneille aknealueille ensihoidoksi.

Sebumask 50ml

Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

Sebuspot Gel 10ml

Tehokas paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidolia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.

Intensive-sarja

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään AVST- ja Ionzyme-sarjojen lisänä tehostamaan hoitoja.

C-Boost 25ml

Erittäin tehokas C-vitamiinivoide rasvaliukoisessa, helposti imeytyvässä muodossa. Käytetään pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioihin sekä kosteuttamaan ihoa. Tukee yhdessä A-vitamiinin kanssa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Käytetään A-vitamiinivoiteen alla.

Anti-Oxidant Gel 50ml

Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Colostrum Gel 30ml

Tahraamaton geeli, joka sisältää kolostrumia, ternimaitoa, joka vahvistaa ihon immuniteettia ja tukee ihon kasvutekijöiden tuotantoa. Suositellaan erityisesti ikääntyneelle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Hydrating Oil Capsules 30kpl

Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

EssentiA Forte 100ml

Ihon elastisuutta parantava voimakas vitamiinihoitoöljy vartalolle, erityisesti veltostuneelle ja aurinkovaurioiselle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST-sarjan Body Oiliin. Käytetään Roll-CIT -neulauslaitteen kanssa esim. raskausarpiin.

Retinol 1, 2 ja 3 30ml

Retinol-geelejä käytetään järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia ja niitä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 4 tai 5-voiteeseen tai Ionzyme C-Quence 3:een. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä jonkinasteisen A-vitamiinireaktion, mikä ei ole vaarallista. Ei suositella herkälle iholle.

Body Profile 130ml

Vartalogeeli, joka on suunniteltu kiinteyttämään ja elvyttämään veltostunutta ja appelsiini-ihoa. Aktiiviainesosat tehostavat nestekiertoa ja vahvistavat ihon elastisuutta. Käytetään yhdessä Body Creamin tai Body Oilin kanssa.

Avance DFP 312 30ml: Kolme superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6 toimivat yhteistyössä ihosi kanssa auttaen madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteen alla.

Revival Masque 50ml: Facelift purkissa. Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid) muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi. Levitä iltapuhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 20 minuuttia, pese pois ja laita A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville.

Sun Care -sarja

RAD SPF15

Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille. RAD sisältää A-vitamiinia vain beetakaroteenin muo

Ionzyme -sarja ravitsee ihoa tehokkailla antioksidanteilla ja vitamiineilla, jotka vahvistavat ihosoluja ja hidastavat näin ihon ikääntymismuutoksia. Sarja on ylellisin saatavilla oleva Environ -kotihoitosarja ja sitä voidaan käyttää Original-sarjan kanssa parantamaan tuloksia tai omana sarjanaan. Ionzyme -tuotteissa ei ole aurinkosuojaa.

 

YOUTH ESSENTIA - SARJA

Sarja on suunniteltu ja valmistettu kustannuksia säästämättä. Geelit sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia, Matrixylia ja Dermaxylia, jotka ravitsevat ihoa ja auttavat madaltamaan ryppyjä. Lykopeeni, teepuu- ja rosmariiniuutteet ovat tehokkaita antioksidantteja ja Ceramide 2 kosteuttaa ihoa. Sarjaa suositellaan erityisesti ikääntyvälle, auringon vaurioittamalle iholle, pigmentaatioihin ja arpiin. Geelit ylläpitävät nuorekasta ihoa ja sopivat kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehille. Ei suositella akneiholle. C-Quence geelit tehdään parhaista ja puhtaimmista raaka-aineista ja niitä on neljää vahvuutta.

Vita-Peptide Eye Gel 10ml

Kevyt geeli, joka on suunniteltu ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle sekä erityisesti syvemmille silmänympärysjuonteille. Sisältää kolmea peptidiä: Argirelinea, Matrixylia ja Dermaxylia, joiden on tieteellisesti todistettu vähentävän ryppyjen ilmestymistä. Peptidit vaikuttavat yhdessä tehokkaiden antioksidanttien, A-, C- ja E-vitamiinien sekä soija- ja rosmariiniuutteiden kanssa.

Vita-Peptide C-Quence Serum 1 35ml:

 Ionzyme-sarjan aloitusgeeli. Herkälle iholle tai heille, jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet A- vitamiinivoiteita.

Vita-Peptide C-Quence Serum 2 35ml:

Keskivahva A-vitamiinigeeli, jossa on runsaasti C-vitamiinia. Sopii auringon vaurioittamalle iholle tai heille, jotka ovat käyttäneet vahvempia A-vitamiinivoiteita.

Vita-Peptide C-Quence Serum 3 35ml:

Tarkoitettu erityisesti auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle. Sisältää suuret määrät sekä A- että C-vitamiinia.

Vita-Peptide C-Quence Serum 4 35ml:

Sisältää erittäin suuret määrät A- ja C- vitamiinia. Tarkoitettu erityisesti niille, joilla on vakavia aurinkovaurioita tai jotka haluavat saavuttaa vielä parempia tuloksia ihon hoidossa.

Antioxidant Defence Crème 35ml:

Käytetään yhdessä C-Quence geelien kanssa. Ravitsee ihoa parhaalla mahdollisella tavalla vähentäen valovaurioita ja ylläpitäen tervettä ihoa.

Lisätietoja:

www.vitamion.fi