Korkealuokkaiset probiootit ja kollageenijuoma Dr.Ohhira

Probioottien terveysvaikutuksista on viime vuosina saatu runsaasti tietoa, ja tutkimus suolistomikrobiston ja probioottien ympärillä on vilkasta. Probioottien käyttö on turvallista niin terveillä kuin niillä, joiden puolustuskyky on heikentynyt.

Yleisesti ottaen probioottiset bakteerit edistävät terveyttä tasapainottamalla suolistomikrobistoa. Alentamalla suolen pH:ta ja kilpailemalla ravinteista ja elintilasta probiootit estävät haitallisten bakteerien asettumista suolistoon. Probiootit vähentävät myös epäsuotuisten entsyymien ja yhdisteiden tuottoa ja sitovat haitallisia yhdisteitä. Lisäksi useat probiootit vaikuttavat vastustuskykyyn mm. tehostamalla vasta-ainesynteesiä ja paikallista immuunivastetta sekä stimuloimalla tai ehkäisemällä erilaisten välittäjäaineiden tuottoa.

Dr. Ohhira’s probiootti – Markkinoiden paras probiootti?

Normaali probiootti kasvatetaan suojatusti laboratoriossa, pakastekuivataan ja laitetaan vähän inuliinia evääksi kapseliin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 80%. Saat siis vain 20% "elossa" olevia bakteereita, jotka nekin on koko elämänsä kasvaneet suojatusti.

Ohhiran probiootti on alunperin japanilainen. Se valmistetaan sekoittamalla 40 eri kasvista, hedelmää, merilevää yms. ravintososeeksi. Tähän istutetaan 12 bakteerikantaa, ja annetaan seoksen fermentoitua 3 VUOTTA. Mitä tapahtuu tässä? Bakteerit kilpailevat kolme vuotta elintilasta ja ajan loputtua jäljellä on vain kovimman luokan hyvät bakteerit jotka ovat valmiita taistelemaan sinun hyvinvoinnin puolesta.

Ohhira sisältää myös ainutlaatuisen TH10-bakteerin, jolla on kyky tuhota MRSA-sairaalabakteeri jos se suolistossa majailee (sekä streptococcus- , että staphylococcus -sukuinen MRSA). 

30 kapselia 35 €  /   90 kapselia 95 €

Käyttö: 1 – 2 kapselia, yksi tai kaksi kerta päivässä. Vähintään  tunti  ennen ruokailua. SUOSITTELEMME kaikille ja erityisesti niille ketkä käyttää useasti tai satunnaisesti antibiootteja. 

Kollageeni 

Kollageeni on elimistössä yleisimmin esiintyvä proteiini. Sitä on mm. luussa, rustossa, jänteissä, elinten ympärillä sekä ihossa ja antaa näille tukea sekä lujuutta.

Kollageeni auttaa mm. pitämään ihon kimmoisana, nivelet liikkuvina ja hampaat sekä luut vahvoina antaen niille kestävyyttä. Kollageenin puutteessa keho voikin  oireilla näihin liittyen, eli iho alkaa ikääntymään rypyin ja juontein, mustelmaherkkyys lisääntyy, haavojen parantuminen hidastuu, limakalvojen kunto heikkenee ja niveliin tulee erilaisia ongelmia, kuten kipua. 

 Kollageenin muodostuminen vähenee 25 vuoden ikäisellä ja loppuu kokonaan jo noin 40 vuoden iässä.

Dr. Ohhira kollageenijuoma

Puhdas, luonnollinen kauneuden ja nuoruuden salaisuus, joka toimii sisältä ulospäin.

  • Elastinen, nuorekas ja hehkuva iho
  • Joustavat nivelet
  • Hyvä yleiskunto

Fermentoitu ja 5 vuoden aikana valmistunut kasviperäinen massa sekä 12 ОМ-Х® maitohappobakterin runkoa - OM-X® massa tuotetaan erikoistekniikalla.

Vain suoliston tasapainossa oleva mikrofloora takaa  lisäravinteiden, mineraalien ja vitamiinien vastaanottamisen. OM-X®massa palautta suoliston mikroflooran tasapainon ja  auttaa elimistön omimaan kaikki Dr. OHHIRA  kollageeni juomassa olevat aktiivset ainesosat (elastiini, hyaluronihappo, koentsyymi Q10, mehiläismaito, c-vitamiini, keramiidi)

10 x 20 ml 99 € 

Käyttö: Kuuriluontoinen: Yksi kuuri 3-4 krt /vuodessa
Yksi kuuri: 2 pakettia, yhdessä paketissa 5 pulloa

Suosittelemme yli 30 vuotiaille.