Kaunis ja kiinteä iho kasvohoidolla

Beauty Center tarjoaa niin perinteisiä kuin erikoiskasvohoitojakin erilaisille ihotyypeille. Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset lisäävät ihon hehkua, kaunistavat väriä ja rentouttavat. Puhdas iho näyttää terveemmältä.

Kasvohieronta on kasvojen elvyttävä erikoishoito, joka kiinteyttä ihoa ja stimuloi lihaksia, parantaa aineenvaihdunta ja ihon kimmoisuutta, rentouttaa ilmelihaksia ja hidastaa iän myötä tapahtuvaa lihasten surkastumista ja kasvojen rupsahtamista. Hieronnalla saadaan iho vastaanottavaisemmaksi vaikuttaville aineille, ihon hapensaanti lisääntyy, ihon väri ja yleinen kunto paranevat pintaverenkierron elpymisen myötä, hieronta kiihdyttää ihosolujen uusiutumista. Kasvot saavat uuden ryhdikkään ja rentoutuneen ilmeen.

Erikoiskasvohoidot

Ihon vanhenemista ja valovaurioita voidaan estää lisäämällä iholle päivittäin A-vitamiinia ja antioksidantteja. Environ-ihonhoitosarjan voiteet sisältävät A-, C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. A-vitamiini tervehdyttää lähes kaikkia ihon soluja. C- ja E- vitamiinit sekä beetakaroteeni toimivat antioksidantteina. Lue lisää Environ-ihonhoitosarjasta.

THESERA L neulaton kasvojen kohotus!

Thesera L ammattihoito perustuu TDN teknologiaan, jossa käytetään erityisiä ihoon liukenevia silkkikuitusia lankoja.

 PROFHILO®

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija – Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian – bioremodeling.

Lämpöverkkosidos muuttaa hyaluronihapon ominaisuuksia ja käyttäytymistä niin, että syntyy yhdessä toimivia kudosta muuntavia hybridikomplekseja. Tämä selittää myös erilaisen biologisen toiminnan verrattuna pelkkään H-HA:han ja L-HA:han. Yksi suurimmista eduista on pitkäkestoisuus. Yhdessä toimivien hybridikompleksien on todistettu olevan erittäin vakaita luonnollisen hyaluronidaasin (BTH) liuottamisessa verrattuna H-HA:han, jota käytetään laajasti biorevitalisaatiotuotteissa, tai pelkkään L-HA:han. Tuloksena on molempien HA-komponenttien pitkäkestoinen vapautuminen ja kaksoisvaikutus. Kaksoisvaikutuksen ansiosta tuote uudelleenmuotoilee velttoa ihoa.

Mikroneulaus (neulaton) 

Uusi, nanoteknologinen menetelmä. Stimuloi kollageenin tuotantoa. Mikroneulaushoito on voimakkaasti ihoa uudistava. Ihon kiinteys, ulkoasu ja väri paranevat ja ihosta tulee vahvan ja terveen näköinen. Lue lisää mikroneulauksesta.

Kemialliset kuorinnat kasvohoidossa 

Erilaiset kemialliset kuorinnat tarjoavat dermatologeille ja kosmetologeille tehokkaita työvälineitä. Vaikka kemiallinen kuorinta on ikivanha tapa, antaa nykyaikainen kosmetologian kehitys ammattilaisille mahdollisuuden päättää menetelmän sopivuudesta ja jakaa kuorintoja eri syvyyksien mukaan. Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat kuolleiden solujen poistumista ja ihosolujen luonnollista uusiutumista. Hoidot antavat nopeat ja näkyvät tulokset- iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi, ihon koostumus, pinta ja väri paranevat.

Restylane

Restylane on sarja kauneudenhoitotuotteita, jotka on kehitetty vähentämään ryppyjä ja hienoja juonteita, nuorentamaan ja kosteuttamaan sekä palauttamaan tilavuutta. Tuotteet koostuvat ainutlaatuisesta stabiloidusta hyaluronihappogeelistä. Hyaluronihappoa on luonnostaan kehossa ja kaikissa elävissä organismeissa. Hapolla on erinomainen kyky sitoa vettä, jonka ansiosta se kohottaa ihoa ja antaa sille tilavuutta. Restylane-hoidot suorittaa erikoiskoulutettu sairaanhoitaja. Lue lisää Restylane-hoidosta.

Miliumin poisto

Milium eli ns. luufinni on poskipäissä ja silmien seudulla esiintyvä pieni talimassaa sisältävä vaalea näppylä. Miliumit ovat hyvänlaatuisia ihon kasvaimia. Ne voivat esiintyä yksittäisinä tai rykelminä, ja sijaintinsa vuoksi ne ovat yleensä häiritseviä. Meiltä tehokas ja kivuton miliumin poisto (myös silmien lähellä olevat).

Katso erikoiskasvohoitojen hinnasto!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika kasvohoitoon puhelimitse!