MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

KIEHTOVAA KEHITYSTÄ

AMEC-Winner-IBSA-PROFHILO.png

Profhilo® on aiheuttanut innostunutta kuhinaa hoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Monet kuvaavat sen olevan ”jotain sellaista, mitä olemme odottaneet pitkään” tai ”jännittävintä, mitä pistoshoitojen osa-alueella on tapahtunut pitkiin aikoihin”.

BAP-TEKNIIKKA

Tämän tekniikan tarkoituksena on maksimoida tuotteen diffuusio poskipäiden ja niiden alla sijaitsevilla alueilla:

• BAP-tekniikka on valittu huolellisesti kunkin anatomisen alueen mukaan
• Tuotteen oma laimenemisilmiö
• 5 pistosta molemmille puolille
• Vähemmän kipua (hidas injektio)
• Pienempi mustelmien ja hematoomien todennäköisyys
• Vähemmän hoitokertoja
• Potilaiden parempi hoitomyöntyvyys

NAHYCO-TEKNOLOGIA

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija – Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian – bioremodeling.

Lämpöverkkosidos muuttaa hyaluronihapon ominaisuuksia ja käyttäytymistä niin, että syntyy yhdessä toimivia kudosta muuntavia hybridikomplekseja. Tämä selittää myös erilaisen biologisen toiminnan verrattuna pelkkään H-HA:han ja L-HA:han. Yksi suurimmista eduista on pitkäkestoisuus. Yhdessä toimivien hybridikompleksien on todistettu olevan erittäin vakaita luonnollisen hyaluronidaasin (BTH) liuottamisessa verrattuna H-HA:han, jota käytetään laajasti biorevitalisaatiotuotteissa, tai pelkkään L-HA:han. Tuloksena on molempien HA-komponenttien pitkäkestoinen vapautuminen ja kaksoisvaikutus. Kaksoisvaikutuksen ansiosta tuote uudelleenmuotoilee velttoa ihoa.

HYÖDYT

Profhilo®-valmisteessa L-HA vapautuu hitaasti HA-hybridikomplekseista eikä siksi vapauta ensimmäisiä tulehduksesta kieliviä sytokiinejä. Se on siis erittäin bioyhteensopiva. Se myös parantaa potilaan mukavuutta hoidon aikana ja sen jälkeen sekä kosteuttaa ihoa, etenkin orvaskettä (hydroefekti).

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan volumetrisen vaikutuksen (nostava vaikutus).

Toinen vakaan kooperatiivisen hybridikompleksin etu H-HA:han ja L-HA:han verrattuna on suuremmat tyyppien I ja III kollageenin ekspressiotasot fibroblastissa ja tyyppien IV ja VII kollageenin ekspressiotasot keratinosyyteissä.

Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

http://www.ibsanordic.com/fi/therapeutic-areas/dermoaesthetic/Profhilo.html