Valoimpulssihoidolla pysyvämpi karvanpoisto ja kiinteä iho

Helppo, nopea ja kivuton valoimpulssihoito on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Karvat voidaan poistaa esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, selästä, sääristä ja reisistä.

Valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon. SHR(Super Hair Removal)ja OPT(akne, couperosa, pigmenttihäiriö) on kehittynyt ja turvallinen valoimpulssilaite, joka tuottaa voimakasta valoenergiaa.Tällä laitteella  voi hoitaa myös pigmenttiläiskiä, couperosa-ihoa ja aknea. Koska voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa, menetelmä sopii lisäksi kiinteytyshoitoihin. 

Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla.

Hoito perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas, turvallinen ja kivuton. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä sopii useimmille ihotyypeille. Menetelmän avulla poistetaan ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös herkiltä.

Karvankasvusta ja tulostoiveista sekä ihon ja karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä noin 3 - 8 kertaa. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmä soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

Hoidot suoritetaan 3-4 viikon välein. HUOM! Karvat ajellaan kotona 2 pv ennen käsittelyä.

Katso hoitojen hinnasto!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika kasvohoitoon puhelimitse!